Spoštovani starši!

V skladu z odločitvijo Vlade Republike Slovenije z dne  5. 11. 2020 vam sporočamo, da vrtec Polhek  v  tednu od 9. do 13. 11. 2020 nadaljuje delo na enak način, kot je to določeno z Odlokom o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah ter visokošolskih zavodih.

Vrtec bo tudi v prihodnjem tednu izvajal program v zmanjšanem obsegu, ki zagotavlja nujno varstvo za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način, če tako določi župan občine, na območju katere vrtec izvaja dejavnost.

V vrtcu bomo v skladu z ukrepom Vlade RS in sklepom župana Občine Loška dolina zagotovili varstvo otrok za vse starše, ki zaradi nujnih nalog Covid -19 opravljajo delo in nujno potrebujejo varstvo otrok.

Starši otrok vrtca boste po e-pošti prejeli obvestilo. Za vse starše, ki se bodo  prijavili, da nujno potrebujejo varstvo otrok, velja naslednje:

  • Oba starša sta zaposlena in v naslednjem tednu od 9. do 13. 11. 2020 opravljata delo.
  • Podlaga za izkazovanje potrebe po nujnem varstvu otroka  je potrdilo delodajalca, da starši opravljajo delo, ki je nujno za državo in družbo.

Starši bodo pri vstopu v vrtec podpisali izjavo, da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženimi osebami.

O nadaljnji organizaciji in poslovanju vrtca boste sproti obveščeni.
V času zaprtja vrtcev bodo starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, plačila oproščeni.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

(Skupno 10 obiskov, današnjih obiskov 1)