Spoštovani starši, dragi učenci.

Zahvaljujem se vam za sodelovanje, odzivnost, podporo nam in svojim otrokom pri pouku na daljavo.

Izobraževanje bomo še naprej  izvajali na daljavo, kar se šteje kot izveden pouk. Pri tem imamo pomembno vlogo učitelji, učenci in starši, ki moramo izobraževalne dejavnosti prilagoditi novim razmeram.

Učenci se počasi navajate na nov načina dela. V primeru kakršnihkoli težav pri učni snovi, se posvetujte z razredniki in učitelji.

Od vas staršev ne pričakujemo, da boste otroke učili učne vsebine. Pomagajte jim pri uporabi komunikacijskih pripomočkov, organizaciji časa, itd.  Prosimo vas, da poskrbite, da bodo učenci redno opravljali svoje naloge.

Vemo, da izredno stanje ne bo še tako kmalu minilo. Z ministrstva za šolstvo smo prejeli okrožnico s priporočili. V aprilu bo potekalo utrjevanje in preverjanje znanja. V maju pa naj bi  učitelji  ocenjevanji znanje. Na kakšen način bo potekalo, vas bomo sproti obveščali. Zato je v tem trenutku ključnega pomena, da se aktivno vključijo vsi učenci in začnejo opravljati svoje učne obveznosti. Pouk na daljavo je obvezen za vse učence, čeprav učencev ne moremo spremljati tako kot pri pouku v šoli.

Učenci, predlagam, da to delo opravite odgovorno in v času, kot da ste v šoli; torej dopoldne, da ohranite delovno rutino in kondicijo. Učence, ki ne bodo opravljali svojih dolžnosti, bomo obravnavali, kot da niso pri pouku. Vsi skupaj se zavedajmo, da sedaj ni čas počitnic.

Učenci, pogrešamo vašo razigranost, smeh in klepet v šolskih prostorih.
Le skupaj bomo zmogli.

Ostanite zdravi.

Ravnateljica
Sonja Jozelj

 

(Skupno 68 obiskov, današnjih obiskov 1)